Adana Sofrası restoranlar zincirini kazandıran, konsepti ve lezzeti ile kebabı yaşadığı zor şartlardan kurtararak, şu anda bulunduğu kaliteli ortama taşıyan Halit Dağlı, ağzının tadını bilenleri Ankara'nın vazgeçilmez mekanı olan ve dünyanın en büyük ocakbaşı ünvanına sahip Adana Sofrası'ında ağırlıyor. Dağlı Ailesi, İngiltere ve Amerika'da kazandıkları gıda sektörü ve hayat tecrübelerini kendilerine saklamadan, Ankara'lılarla paylaşabilmek için, sizleri Adana Sofrası'na davet ediyor. Eskiden kebap, dürüm, kebapçı kelimeleri insanlara basit bir yemek kültürünü anımsatırken, şimdi kaliteli ve güvenilir bir ortamda, keyifli bir sohbet eşliğinde, Ankara'nın ilk tescil belgeli kebabını yemenin gururuyla, Adana Sofrası farkını görecek, kendinizi, ihtişamlı ziyafet sofralarında, her zaman olduğu gibi özel hissedeceksiniz. Adana Sofrası Ocakbaşı 1984 Yılında kurulan, Adana Sofrası Restoranlar Zinciri'nin ilk halkası. Aynı zamanda Ankara'nın en eski ocakbaşı restoranı olan Adana Sofrası Ankara'ya kebap kültürünü getiren isimdir.
Resim Galerimiz
Örnek Sunumlar
- TÜMÜ
- KEBAPLAR
- MEZELER
- PİDELER
- SALATALAR
- TATLILAR
Ne Dediler?
Müşterileri Görüşleri
Her daim tercih ettiğimiz bir yer. Adanası tescilli ve gerçekten güzel, yaz dönemi bahçe mükemmel. Saatlerimizi muhabbet sohbet yemek alkolle geçirebiliyoruz. En büyük artısı çocuk oyun alanı, 2-9 yaş arası için süper. Kızım çok mutlu, ablalar çok ilgili. Ayda 2 3 sefer gidiyoruz. Yemekler lezzetli mezeler fena değil. Genel hizmet başarılı ve sürekli gitmemize zemin hazırlıyor ortam.
Benim için Ankara'nın en lezzetli ocak aşı kebapçısıdır. İlk gittiğimde ocak aşının büyüklüğüne inanamamıştım. Her zaman kebaplarının bir lezzet standardı vardır. Bir gün iyi bir gün kötü olmadı. Her zaman ne yediysem lezzetliydi. En çok da adı üstünde olan kebabı adana.
Kebapların hemen hepsini, ocak başi sunumu ile tatma firsatı bulduk. Hepsi hem görsel şov niteliginde idi, tam anlamı ile öncelikle göz zevkimizi doyurdu. Kebaplarin lezzeti muhteşemdi. Adana, pirzola, kuşbaşılar ve tavuk kanat hepsi muhteşemdi. Bunların devamında gelen meyve tabakları ve garnitür de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.
El Clasico...Yıllardır değişmeyen 3 yer var Ankara'da, Tunalı'da Kebap 49 ve Kıtır,Yıldız'da Adana Sofrası. Mekanın giriş kısmı biraz daha bakımlı ve sıcak olabilir. Ocakbaşı kapalı gişe. Etler lezzetli.Garsonlar tecrübeli.Kalitesini koruyor ...
Devamlı ziyaret ettiğimiz bir mekan. Garsonlar çok ilgili. Çocuğumuz için oyun alanı çok iyi düşünülmüş. Kebapların lezzetini söylemiyorum bile. Gidip tatmanız lazım. :)